Derfor bør du kjøpe erotiske julegaver til han / henne

Julen er tiden for kos og nærhet, god mat, julesanger og kaker. Stille, rolige dager hjemme i pysjen foran en åpen peis. Joda, alt det er vel og bra, men det blir da aldri så lite kjedelig, blir det ikke? De rolige juledagene burde brukes til å tenne mer enn 1000 julelys, det er en flott tid å tenne hverandre på. Endelig har man tid til hverandre. Ikke kast bort muligheten med feit ribbe og Disneyserier på TV. Ta deg en tur på nærmeste erotiske butikk. Eller for den som er litt mer sky av seg, ta en titt på internett. Der finner du et enormt utvalg av all verdens pirrende leketøy for både han og henne. Best av alt, de sender deg alle dine varer rett hjem i en diskre forpakkning.

Å kjøpe en spesiell julegave som overrasker og gleder, er kanskje det største stressmomentet med julen. Men tenker man litt lengre enn sokker og drill, så åpner det seg en helt ny og spennende verden. Det gjelder å våge, og man bør kjenne sin partner godt. Det er så absolutt å anbefale at man har en liten, noe mer tradisjonell gave i bakhånd som faktisk kan åpnes med resten av familien til stede.

Til henne

Ønsker man å oppnå nærhet og sex i julen bør man selvsagt kjøpe noe dere begge kan bruke sammen. Det har ikke helt samme effekten om hun låser seg inn på soverommet og ber deg gå på byen med gutta. Klart, på ene siden har du lyktes med å gi henne en gave hun setter pris på, men man mister liksom litt av julegleden om man ikke får delta selv. Fokusere på det pirrende ved gaven. Tenk lange dager og netter, med endeløs kos. Damer liker det. Det kan være seg en liten dildo eller vibrator du kan ha på fingeren, slik at du fortsatt har to tomme hender å betjene henne med. Bind for øynene og en god massasjeolje kan gjøre underverker i de rette hender. Bruk litt olje og før vibratoren rundt på kroppen. La den gli lett over brystvortene, eller ert henne ved å la den gli sakte rundt det aller helligste. Områdene på siden av vagina har godt av vibrasjoner, og får blodet til å strømme til underlivet. Det er jul og dere har alle verdens tid. Bruk den godt, ikke stress.

Til han

Det å skulle finne den perfekte gave til en mann, er ikke alltid like enkelt. Lettere blir det ikke om man skal kjøpe til en mann man har vært sammen med i flere år. Det er grense på hvor mange par sokker og skrutrekkere en mann trenger. Snakk med din kjære før julegavekjøret starter. Om dere avtaler å åpne gaver sammen, bare dere to, åpner det en verden av muligheter. Menn er enkle, de gleder seg over de tingene du gjør for å tenne han. Så det å kjøpe en opphissende gave til sin mann, er kanskje lettere enn man tror. Sexy undertøy, en gjennomsiktig neglisje man kan vandre rundt i hele julen, høres kanskje ikke ut som mye, men det er enhver manns drøm. Bruk deg selv, bruk fantasien og bruk god tid! Menn er enkle.

Det er på tide å røske tak i de gamle tradisjoner og innse at julen er den perfekte tiden for deg og den du er glad i til å virkelig kose dere sammen. Erotiske julegaver under treet kan virkelig gi “O helga natt” ny mening. Så lås døren, trekk for gardinene, slå av mobiltelefoner, røsk modemet ut av veggen og nyt julen og hverandre for alt det er verdt!