Bøkene som gjør deg bedre

Tom for nye ideer på soverommet? Kanskje du og partneren din har gått dere litt fast i det samme, gamle sexmønsteret? Eller trenger du rett og slett litt inspirasjon til bedre sex mens du leter etter den rette? Vel, vi har tatt for oss flere av markedets bestselgere de siste årene. Her får du råd om alt fra sex på flytoalettet til en pop-up bok som viser nøyaktig hvordan stillinger skal utføres. God lesning.  

Mer sex, takk. Av Gro Isachsen

Den bestselgende forfatteren er tilbake igjen med en bok som skal hjelpe menn å bli bedre elskere. Boken er ikke ment bare for mannlige leser, den skal også gi kvinner et innsyn i mannens verden og hvordan hans hjerne fungerer når det kommer til sex. Forfatteren håper å bryte ned fordommer og åpne opp for mer bruk av leketøy og hjelpemidler. En flott bok for mannen som ønsker å sette ord på egne seksuelle følelser og kvinnen som ønsker å forstå sin partner bedre.

The Pop-up Book of Sex Hardcover av Melcher Melina

En informativ pop-up bok om de erotiske kunster, illustrert med morsomme pop-up figurer som viser hvordan man skal gjennomføre de ti mest spennende seksuelle aktene. Dette er den perfekte gave til både han og henne. En morsom gave på valentinsdag, bryllup eller bursdag. Selv om innholdet i boken er alvorlig, og forfatteren ønsker oppriktig å hjelpe leserne til et bedre sexliv, gjøres det hele med humor og selvironi. En perfekt sexbok for dem som finner det ubehagelig å diskutere sex med partneren.

Bedre sex – en guide for kvinder av Kate Taylor

Kate Taylor sies å være en av Englands mest populære sexeksperter og står bak en rekke faste spalter i en rekke aviser og magasiner. Dette er hennes første bok som er blitt oversatt til norsk. Boken er basert på brev hun har mottatt til sine spalter i magasiner og TV-programmer om sex. I boken tar Taylor for seg temaer som hvordan å flørte, verdifulle tips for mannen i ditt liv, hvordan være en sexy mamma, med mer. Alt akkompagnert av smakfulle, sexye bilder av både kvinner og menn. Boken inneholder også en sjekkliste over renslighet, kjønnssykdommer og generell seksuell helse. Boken var en stor suksess i England at vi føler oss trygge på at den også vil falle i smak hos norske kvinner i alle aldre.

Getting the Love You Want: A Guide for Couples av Henry Holt

Dette er en av de mest kjente bøken verden over. Boken er oversatt til mer enn 20 språk og er like aktuell i dag som da den kom ut første gang i 1996. Boke er ikke en ren “hvordan ha bedre sex” bok. Forfatteren er baptistprest og parterapeut med en doktorgrad i psykologi. Han går med boken mer i dybden av parforholdet, og tar for seg ulike temaer innenfor intime relasjoner, som i følge Holt selv må besvares om man skal kunne oppnå et suksessfullt forhold både i og utenfor sengen. Dette er ikke en bok for de som søker enkle tips til et bedre sexliv. Dette er boken for dem som ønsker å forstå både seg selv, og sin partner bedre. Ønsker man å forbedre og styrke sitt partnerskap er dette et absolutt must å lese. Henry Holt er også opphavsmannen til det vi her til lands også kjenner som Imagoterapi, en metodikk og et rammeverk som har vist seg å gi svært gode resultater. Imagoterapi stripper parforholdet for alle unødige forstyrrelser og utenforstående påvirkningskrefter. Det handler om å se sin partner for hvem personen er utenfor de daglige rammene og forstå hva den enkelte søker fra sin partner.