6 tips fra 50 Shades of Grey

Fifty Shades of Grey er et litterært fenomen. Bøkene om den sprengkåte Christian Grey og troskyldige Anastasia Steele har solgt godt over hundre millioner bøker verden over. I lille Norge har kåte, nysgjerrige nordmenn røsket med seg hele 550.000 eksemplarer. Dette er god gammel husmorporno anno 2015. Om du ikke har lest bøkene eller sett filmen, skal vi ikke begis oss ut på en lengre analyse. Vi går rett på og gir det de 6 beste tipsene bøkene har å by på.

 1. Bind oss fast

  Tau eller andre ting som kan brukes for å binde fast partnerne er utrolig sexy. Bare pass på at du ikke knyter for hardt. Poenget er å frata dem kontroll, ikke pine dem. Vel, litt pining er ikke å forakte, men det må være komfortabelt. Bruk tiden din godt når du kler av kvinnen og knyt henne gjerne fast med hjelp av undertøyet du har tatt av.

 2. Spank henne

  Om du er ny til spanking (klasking på godt norsk) bør du være forsiktig i starten. Ikke la fantasien ta overhånd. Bruk håndflate din og klapps henne med flat hånd på rompen. Sørg for at du ikke har for kalde hender og ikke slår for hardt. I alle fall ikke til å begynne med. Prøv deg fram så finner du fort ut hvor mye og hardt hun liker det.

 3. Massage etter røff sex

  Litt røff sex har aldri skadet noen. Det å binde henne fast og gi henne noen lette klaps på rumpa kan være forskjellen mellom god sex og fantastisk sex, men når dere er ferdig er det viktig at du lar henne komme litt til hektene. Legg deg helt inntil henne og maser henne lett på rumpa og håndledd. Bruk litt god olje og vis at du bryr deg. Om du viser litt omtanke er det større sjanse for at du får gjøre det samme neste gang. Eller kanskje du til og med får dra den litt lengre.

 4. Bind for øynene

  En god gammel klassiker. Om hun stoler på deg, trenger du ikke binde henne fast samtidig, men det gjør det hele så mye mer sexy. Sett på henne et komfortabelt bind for øynene og spill på alle sanser. Sørg for at du har isbiter, varm olje og kanskje litt jordbær og krem for hånden. Med disse enkle hjelpemidlene kan du virkelig drive henne til vanvidd. Et annet godt tips er bind for øynene samtidig som du binder hendene fast på ryggen. Nå har du full kontroll og kan lett lede henne inn ulike rom og plassere henne i de sexyeste stillinger. Geleid henne ut fra det varm soverommet og legg henne med mage ned på et kaldt spisebord. Hmmmm. Mulighetene er endeløse. Her er det kun fantasien som setter grenser.

 5. Leketøy og rekvisitter

  Leketøy er en fantastisk måte å fyre opp under sexlivet med. Ikke tenk så mye på hva det er. Man trenger ikke bruke store summer på nærmeste erotiske butikk. Se hva du har hjemme. Det kan være en stekespade fra kjøkkenskuffene som gjør seg perfekt til litt lett klasking på rumpen, champagne som forsiktig tømmes over nakke og pupper mens det sakte renner hele veien ned til det aller helligste er en fantastisk følelse, spesielt når man har på bind for øynene og partneren slikker det sakte av med tungen. Samme gjelder for klesskapet, ulike stoffer gir ulike følelser på naken svett hud. Så finn fram både silkeskjerf og skinnhansker.

 6. Snakk dirty

  Sexy snakk, eller dirty talk som de fleste kjenner det som, er en sikker vinner med de fleste damer, men ikke gå for hardt ut. Start med enkle sexye komplimenter og jobb deg videre opp til det virkelig skitne delen av skalaen. Er du oppmerksom på din partner finner du fort ut hvor grensen går.